Comunitat Valenciana

Marco presenta la programació d'unes festes de la Magdalena "molt esperades" a Castelló

-
Presentació de la programació de la Magdalena
Presentació de la programació de la Magdalena
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
Presentació de la programació de la Magdalena

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha celebrat poder presentar la programació de les festes de la Magdalena 2022 després de dos anys. "Les d'enguany són unes festes molt esperades", ha indicat Marco qui ha agraït la col·laboració de Cajamar per a aquesta edició.

El repartiment dels 55.000 exemplars de 'llibrets' començarà aquest dimecres en les tinences d'alcaldia Nord, Oest, Sud i Grau. També al Palau de la Festa, la seu del Patronat Municipal d'Esports, en el Patronat Municipal de Turisme -situat al parc Ribalta- i a les oficines de turisme de la plaça de l'Herba i de l'estació de Renfe", ha explicat Marco.

L'alcaldessa ha agraït durant l'acte "la responsable actitud de la ciutadania" i també de les reines de les festes, pregoners i corts. "En tot moment han estat al costat de l'alcaldessa i de l'equip del govern en cadascuna de les decisions que han pres", ha declarat Marco.

Amparo Marco ha indicat que les decisions fins ara no s'han pres "per voluntat política ni capritx personal, sinó pel benestar de la ciutadania de Castelló per a reduir els nivells de contagi". També ha reconegut el paper de les entitats financeres en aplicar protocols i mesures i donar suport a la ciutadania en el dia a dia i en les seues taxacions financeres.

A l'acte també han assistit la reina de les festes, Carmen Molina; la reina infantil, Gal·la Calvo; i el director territorial de Cajamar a Castelló, Jesús García; així com el regidor de Festes, Omar Braina, i les dames de la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento