Comunitat Valenciana

Falles.- L'ofrena a la Geperudeta de Convento Jerusalén arrasa i es porta el Ninot Indultat Infantil de 2022

El ninot infantil de Convento Jerusalén-Matemático Marzal, "Mare Mòvil", ha arrasat en la votació de l'Exposició del Ninot amb 7.450 vots. Aquesta ofrena a la Geperudeta sobre rodes de tota una família se salvarà de la Cremà d'aquest dissabte.
Ninot Indultat de Convento Jerusalén
Ninot Indultat de Convento Jerusalén
JCF
Ninot Indultat de Convento Jerusalén

Així ho ha anunciat el president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, durant la Clausura de l'Exposició del Ninot Infantil. Amb 7.450 vots d'un total de 42.619 vot emesos, el ninot creat per José Galiano es lliura de la Cremà. A més de la votació popular, també ha sigut el més valorat de secció especial per al jurat.

El 'top 3' ho completen Almirante Cadarso-Conde Altea, amb 3.563 vots i Malvarrosa-Pons Cavite, amb 2.600. Est és el segon any que Convent aconsegueix el ninot indultat infantil. En 1997, ho va aconseguir amb el ninot de Juan Carlos Molés.

Aquesta vesprada, abans de la recollida dels ninots infantils per part dels comissions falleres, s'ha conegut el més votat de l'Exposició del Ninot i que, en conseqüència, es lliurarà de les flames del foc el pròxim 19 de març i passarà a formar part del Museu Faller de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento