Comunitat Valenciana

Més de cent videojocs independents d'arreu del món se citen en el València Indie Summit

El centre d'innovació Las Naves de València acull la cinquena edició del València Indie Summit, des d'aquest dijous i fins dissabte, de nou de manera presencial. Enguany s'han presentat 116 videojocs de desenvolupadors del Japó, Taiwan, República Txeca, Polònia, el Regne Unit, els Estats Units, França, Bèlgica, Holanda, el Pakistan i Espanya.
València Indie Summit
València Indie Summit
LAS NAVES
València Indie Summit

Es tracta d'un esdeveniment de desenvolupadors independents de videojocs que atrau professionals i públic de tot el món. La trobada, organitzada per l'Associació d'Estudiants de Videojocs i València Interactive, està destinada a unificar les vessants artística, industrial i comercial per mitjà de la formació i la mostra de projectes innovadors.

En les convocatòries anteriors, el València Indie Summit ha reunit més de 500 creadors i importants professionals del sector, juntament amb un àrea d'exhibició amb més de 30 equips. El principal objectiu és consolidar València com a punt de trobada estratègic per a aquest sector professional i obrir fronteres internacionals tant per a creadors com per a empreses.

"Amb aquesta trobada local busquem posar en valor el videojoc com a sector de referència de l'oci digital valencià, nacional i internacional", destaca Carlos Galiana en un comunicat com a regidor d'Innovació de València.

Consta de dos parts: dos dies inicials dedicats als professionals del sector de videojocs (desenvolupadors i indústria) i un tercer per al públic en general, tots dos amb xarrades, taules redones i exposició dels treballs. Per a concloure, dissabte es lliuren els premis València Indie Awards a professionals del sector del videojoc independent en diverses categories.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento