Comunitat Valenciana

Renfe ofereix 148.000 places en trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància amb origen i destinació València en Falles

Renfe ofereix 148.000 places en trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància amb origen i destinació València durant les Falles. L'increment programat durant la setmana fallera serà de 15.000 places addicionals, de les quals 5.700 corresponen al servici Avlo. Els reforços s'estenen fins al pròxim 21 de març, segons ha informat la companyia en un comunicat.
Archivo - Tren AVE en imatge d'arxiu
Archivo - Tren AVE en imatge d'arxiu
RENFE
Archivo - Tren AVE en imatge d'arxiu

La companyia ha posat en marxa una operació destinada a reforçar l'oferta per a fer front a l'elevada demanda. El dispositiu es concreta en 45 trens (AVE, Avlo, Euromed) que prestaran servici reforçat amb el doble de places en les relacions que uneixen València amb Madrid i Barcelona. A més l'oferta s'incrementa amb un Intercity especial que circularà el dia 20 entre València i Barcelona.

De les 148.000 places totals, 112.000 es corresponen als trens d'Alta Velocitat (AVE i Avlo) en la relació Madrid-València i 37.000 places als trens de Llarga Distància (Euromed i Intercity) que enllacen València amb Barcelona i Alacant.

Segons estimacions basades en les dades que llança la venda anticipada de bitllets, al llarg d'aquests dies, les dates en què s'espera major afluència de viatgers són 18, 19 i 20 de març.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento