Comunitat Valenciana

'Serialparc' programa un nou cicle de concerts en parcs d'Orriols, Extramurs i Cabanyal de València

'Serialparc' ha programat entre març i maig tres nous concerts en parcs de València, que en aquesta segona ocasió se celebraran al Jardí de les Hespèrides, el parc de Doctor Lluch i el d'Orriols, a càrrec dels artistes El Buen Hijo, Francisco Nixon, Miqui Puig, Julio Bustamante, Flores o Jimena Amarillo.
Archivo - Arxiu - Serialparc
Archivo - Arxiu - Serialparc
JUAN THIEMS
Archivo - Arxiu - Serialparc

Segons ha informat l'organització en un comunicat, aquest cicle de concerts busca l'exploració de la ciutat a través dels seus parcs més emblemàtics amb el llenguatge sonor i la cura del medi ambient com a transmissors. En 2021 van ser els parcs de Benicalap, Capçalera, l'Oest, Malilla i Central l'escenari d'aquesta iniciativa, que va reunir a més de 3.000 espectadors.

El Buen Hijo, Francisco Nixon i Sierra Leona actuaran en el Jardí de les Hespèrides el 27 de març; Miqui Puig, Julio Bustamante i Jimena Amarillo en Doctor Lluch el 10 d'abril i Flores, Esther i un grup sorpresa per confirmar el 8 de maig en Orriols.

Com a novetat, el cicle introduirà un artista més cada diumenge en cartell i incorporarà un servici gastronòmic a través d'un foodtruck per a augmentar el temps de la jornada i acostar les cites a l'experiència de gaudir d'un dia habitual de parc en família o entre amics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento