Comunitat Valenciana

L'EMT incorpora 35 nous conductors a la plantilla

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha contractat 35 nous conductors i conductores per a seguir reforçant la seua plantilla i millorar el servici que presta a la ciutadania. D'aquesta manera, un total de 1.222 persones formen part de la plantilla, un centenar més que en 2015, segons han informat fonts municipals.
Archivo - Arxiu - Autobus de l'EMT
Archivo - Arxiu - Autobus de l'EMT
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Archivo - Arxiu - Autobus de l'EMT

Sobre aquest tema, el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, ha destacat que l'ampliació de la plantilla en els últims anys "ens ha permès fer front als nous reptes de la mobilitat sostenible, apostant sempre per un transport públic de qualitat".

En aquest sentit, ha assenyalat que amb l'augment d'inversió en personal "seguim realitzant millores, com reforçar línies i augmentar les freqüències de pas, perquè el servici siga encara més atractiu".

L'edil ha explicat que amb aquestes noves incorporacions "iniciem la recuperació de la plantilla després de la pandèmia. Grezzi ha apuntat segueixen treballant per a "tindre tots els recursos disponibles que ens permeten seguir invertint en personal i engegar els pròxims plans de millora del servici que estem treballant".

El pla de contractació de conductors i conductores es va iniciar el passat mes de novembre, amb l'arribada d'una vintena de nou personal; i entre gener i febrer s'han incorporat altres 35 persones al servici. Totes elles procedeixen de l'última borsa de personal de conducció, la tercera que l'entitat engega des del 2015.

NOUS HORARIS

Aquest reforç de la plantilla ja ha permès crear nous horaris per a aquest 2022 amb fins a nou línies reforçades que milloren les connexions en tota la ciutat, des dels barris a hospitals, universitats o la zona centre.

D'altra banda, l'EMT té oberta una altra borsa d'ocupació de 40 peons i peones per a cobrir les necessitats de la seua àrea d'enginyeria. Les persones interessades a formar part d'aquesta borsa poden enviar la seua sol·licitud, fins al pròxim 18 de febrer, a través del portal destinat al procés de borsa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento