Comunitat Valenciana

L'aeroport de València renova tota l'oferta de restauració i comptarà amb dos noves terrasses

L'aeroport de València ha començat les obres per a renovar tota la seua oferta de restauració, que comptarà amb huit punts de venda distribuïts entre les zones d'eixides i arribades i que estaran gestionats pels operadors Áreas, SSP y Lagardère, segons ha informat l'entitat en un comunicat.
Archivo - Arxive - Imatge d'arxiu de l'aeroport de València, a Manises.
Archivo - Arxive - Imatge d'arxiu de l'aeroport de València, a Manises.
EUROPA PRESS
Archivo - Arxive - Imatge d'arxiu de l'aeroport de València, a Manises.

Així, després de finalitzar els contractes de l'oferta anterior, els nous adjudicataris estan escometent la remodelació dels seus locals per fases per a poder mantindre el servici als passatgers. Aquestes actuacions inclouran la construcció de dos noves terrasses.

Els operadors han presentat un projecte diversificat i adaptat als diferents perfils de passatger que inclou "una gran varietat de propostes". En ella hi haurà des d'hamburgueseries i cafeteries "amb gran implantació entre el públic nacional i internacional fins a productes més tradicionals, punts gourmet i formats innovadors" com un 'foodtruck' i un espai 'food market' vinculats als nous hàbits de consum.

La firma Áreas gestionarà tres locals, un d'ells en la zona d'embarcament de la Terminal 2 i els altres dos en la zona pública de l'aeroport a la qual tenen accés passatgers i acompanyants. El primer d'ells funcionarà sota la marca Mahou Sports Bar i serà un local tipus pub o sport bar, "amb molta acceptació entre els viatgers de l'aeroport".

Pel que fa als locals de la zona pública, la cafeteria Lavazza donarà servici en el vestíbul d'arribades i en la planta d'eixides se situarà un local de la marca Santa Gloria que oferirà esmorzars amb pans artesans i pastissos tradicionals, així com entrepans, ensalades i aperitius per a altres franges horàries.

Amb un disseny "actual i acollidor", aquest local inclourà una terrassa de 137 metres quadrats situada en la vorera d'eixides per a oferir "un espai obert i agradable per a viatgers i usuaris en general".

Pel seu costat, l'operador SSP serà l'encarregat d'explotar tres locals en la zona d'embarcament de la Terminal 1. Es tractarà d'una hamburgueseria Burger King, una cafeteria Starbucks i un tercer punt de venda que funcionarà amb el concepte de 'food market' i que oferirà "una versàtil oferta gastronòmica en comptar amb les marques Enrique Tomás, La Boutique i Tim Hortons en un mateix espai".

L'oferta de restauració la completen dos propostes de l'operador Lagardère. Seran un xicotet punt de venda tipus 'foodtruck' situat en la zona pública i proper als filtres de seguretat; i un local tipus cafeteria i cerveseria de la marca Trib's situat en la zona d'embarcament de la Terminal Regional que comptarà amb una terrassa de 31 metres quadrats a l'aire lliure i que tindrà vistes als avions.

PUNTS DE VENDA PROVISIONALS

Amb l'objectiu de mantindre el servici a passatgers i usuaris durant el període en el qual els diferents operadors executen les seues inversions i remodelacions, s'han instal·lat punts de venda provisionals. Les obres es realitzaran per de manera escalonada. Està previst que la majoria dels locals hagen finalitzat les seues actuacions per a l'estiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento