Així, després de finalitzar els contractes de l'oferta anterior, els nous adjudicataris estan escometent la remodelació dels seus locals per fases per a poder mantindre el servici als passatgers. Aquestes actuacions inclouran la construcció de dos noves terrasses.
Els operadors han presentat un projecte diversificat i adaptat als diferents perfils de passatger que inclou "una gran varietat de propostes". En ella hi haurà des d'hamburgueseries i cafeteries "amb gran implantació entre el públic nacional i internacional fins a productes més tradicionals, punts gourmet i formats innovadors" com un 'foodtruck' i un espai 'food market' vinculats als nous hàbits de consum.
La firma Áreas gestionarà tres locals, un d'ells en la zona d'embarcament de la Terminal 2 i els altres dos en la zona pública de l'aeroport a la qual tenen accés passatgers i acompanyants. El primer d'ells funcionarà sota la marca Mahou Sports Bar i serà un local tipus pub o sport bar, "amb molta acceptació entre els viatgers de l'aeroport".
Pel que fa als locals de la zona pública, la cafeteria Lavazza donarà servici en el vestíbul d'arribades i en la planta d'eixides se situarà un local de la marca Santa Gloria que oferirà esmorzars amb pans artesans i pastissos tradicionals, així com entrepans, ensalades i aperitius per a altres franges horàries.
Amb un disseny "actual i acollidor", aquest local inclourà una terrassa de 137 metres quadrats situada en la vorera d'eixides per a oferir "un espai obert i agradable per a viatgers i usuaris en general".
Pel seu costat, l'operador SSP serà l'encarregat d'explotar tres locals en la zona d'embarcament de la Terminal 1. Es tractarà d'una hamburgueseria Burger King, una cafeteria Starbucks i un tercer punt de venda que funcionarà amb el concepte de 'food market' i que oferirà "una versàtil oferta gastronòmica en comptar amb les marques Enrique Tomás, La Boutique i Tim Hortons en un mateix espai".
L'oferta de restauració la completen dos propostes de l'operador Lagardère. Seran un xicotet punt de venda tipus 'foodtruck' situat en la zona pública i proper als filtres de seguretat; i un local tipus cafeteria i cerveseria de la marca Trib's situat en la zona d'embarcament de la Terminal Regional que comptarà amb una terrassa de 31 metres quadrats a l'aire lliure i que tindrà vistes als avions.
PUNTS DE VENDA PROVISIONALS
Amb l'objectiu de mantindre el servici a passatgers i usuaris durant el període en el qual els diferents operadors executen les seues inversions i remodelacions, s'han instal·lat punts de venda provisionals. Les obres es realitzaran per de manera escalonada. Està previst que la majoria dels locals hagen finalitzat les seues actuacions per a l'estiu.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios