Comunitat Valenciana

Cvirus.- El 3,9% de l'alumnat i el 2,9% del professorat valencià està confinat per contagi o contacte estret

El 3,9 per cent de l'alumnat i el 2,9% del professorat de la Comunitat Valenciana estava confinat en la primera setmana de febrer per contagi o per l'aplicació del protocol d'aïllament per contacte estret, segons les dades facilitades aquest dilluns per la Conselleria d'Educació.
Archivo - Imatge d'un aula (arxiu)
Archivo - Imatge d'un aula (arxiu)
GVA EDUCACIÓ
Archivo - Imatge d'un aula (arxiu)

El passat divendres 4 de febrer, les autoritats sanitàries van determinar que estigueren confinats un total de 449 grups de 244 centres educatius. Açò vol dir que el 87,6% dels centres educatius té totes les seues aules en funcionament i el 98,9% dels grups han seguit les classes presencials sense que s'haja presentat cap incidència.

Durant la setmana passada s'ha determinat el confinament de 106 grups de 57 centres educatius, es van desconfinar 659 grups de 283 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 343 grups de 187 centres. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 449 aules de 244 centres educatius.

El 3,9% del total de la població escolar d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP està confinada, ja que al 2,1% de l'alumnat que és positiu actiu cal sumar que, amb l'aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l'aïllament preventiu d'un altre 1,8% d'alumnes per haver sigut contacte estret amb positius. Respecte al personal docent, el 2,9% està confinat: al 2% del professorat que és positiu actiu s'afig un altre 0,9% que es troba en aïllament preventiu.

Per províncies, el 90% dels centres educatius d'Alacant no té cap grup confinat. El 99% dels grups d'alumnes d'aquestes comarques rep classes presencials amb total normalitat. Durant la setmana passada, es van confinar 38 grups de 19 centres, es van desconfinar 195 grups de 107 centres educatius i romanen confinats, d'altres setmanes, 103 grups de 49 centres educatius.

Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 141 aules de 68 centres. En la província està confinat el 3,4% de l'alumnat perquè hi ha un 1,8% que és positiu actiu més un altre 1,6% en aïllament preventiu per ser contacte estret amb positius.

Quant al professorat, el 2,8% està confinat: a l'1,9% de docents positius actius s'afig un altre 0,9% en aïllament preventiu per l'aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius.

A Castelló, el 81,8% dels centres educatius no té cap grup confinat. El 98,7% dels grups d'alumnes d'aquestes comarques fa classes presencials sense problemes. Al llarg de la setmana passada, es va determinar el confinament de 21 grups de 12 centres educatius, es desconfinaron 110 grups de 40 centres i romanen confinats, d'altres setmanes, 45 grups de 36 centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 66 aules de 48 centres educatius.

El 4,9% de l'alumnat de la província està confinat perquè al 2,6% que és positiu se suma un altre 2,3% en aïllament preventiu en ser contacte estret amb positius. Quant al professorat, un 3,6% es troba confinat: al 2,6% de docents positius actius cal afegir que un altre 1% es troba en aïllament preventiu.

A València, el 87,5% dels centres educatius no té cap grup escolar confinat i el 98,8% dels grups realitza classes presencials amb total normalitat.

Durant la setmana passada, es va determinar el confinament de 47 grups de 26 centres educatius, es van desconfinar 354 grups de 136 centres educatius i romanen confinats, d'altres setmanes, 195 grups de 102 centres educatius. El total acumulat de grups confinats és de 242 aules de 128 centres educatius.

El 4% de l'alumnat de les comarques de València està confinat perquè hi ha un 2,1% de positius actius més un altre 1,9% en aïllament preventiu per ser contacte estret amb positius. Quant al professorat, està confinant el 2,9%: al 2% de docents positius actius s'afig un altre 0,9% en aïllament preventiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento