Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València col·laborarà en l'organització dels 67 Premis de la Crítica Literària 2022

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València ha aprovat aquest divendres una moció per la qual es dona llum verda a la col·laboració del consistori en l'organització de la 67 edició dels Premis de la Crítica Literària 2022, que se celebraran en la capital.

Es tracta d'uns premis que "tornen a la ciutat de València 28 anys després", ha afirmat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Esports i Majors en l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local.

Per a Bernabé, aquest esdeveniment "posiciona a la nostra ciutat com un referent cultural a nivell mundial, i confirma que l'any 2022, sens dubte, és l'any de la nostra ciutat, que acollirà els Premis Goya, l'any de Mariano Benlliure, l'any Berlanga o la Capitalitat del Disseny 2022".

La ciutat de València acollirà els dies 7, 8 i 9 d'abril l'entrega de la 67 edició dels Premis Nacionals de la Crítica Literària, corresponents a les obres publicades durant l'any 2021 tant en poesia com en narrativa.

Els premis seran atorgats per un jurat compost per 21 membres de l'Associació Espanyola de Crítics Literaris (AECL), en la seua majoria crítics literaris de gran prestigi, en els quals estan representades les principals publicacions literàries del país.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento