Comunitat Valenciana

Oltra es mostra "respectuosa" amb la negociació de la taxa turística, que està "residenciada en Les Corts"

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, s'ha mostrat "respectuosa" amb la negociació de la taxa turística que està "residenciada en Les Corts", on els tres partits que sostenen al Botànic han firmat un acord per a tramitar aquest tribut al llarg d'aquest any.

Així s'ha pronunciat Oltra en ser preguntada sobre aquest tema en la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha remarcat que la taxa és una "qüestió d'equitat" i de "ser justs" perquè "quan els valencians anem fora la paguem i quan venen, no".

Respecte al fet que el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha recolzat el manifest dels empresaris en contra d'aquest tribut, Oltra ha remarcat que Colomer té un "extraordinari sentit de l'empatia" i una "sensibilitat per les angoixes del proïsme" que li fa "estar molt identificat amb les reivindicacions" dels empresaris, però ha insistit que el debat i la negociació estan en Corts.

Preguntada també sobre la postura del president, Ximo Puig, Oltra ha asseverat que estan d'acord en el "punt en comú", que és "el que al final eixirà".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento