Comunitat Valenciana

La Generalitat Valenciana triplica fins als 89 estudiants els beneficiaris de la beca UNED

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital subvenciona l'import dels crèdits matriculats en primera matrícula a 89 estudiants que cursen els seus estudis en els centres associats adscrits a la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) de la Comunitat Valenciana durant el curs acadèmic 2020-2021. Aquesta xifra suposa que els beneficiaris s'han triplicat respecte a exercicis anteriors.
Archivo - Arxiu - Centre Associat Alzira-València de la UNED 'Francisco Tomás y Valiente'
Archivo - Arxiu - Centre Associat Alzira-València de la UNED 'Francisco Tomás y Valiente'
UNED VALENCIA
Archivo - Arxiu - Centre Associat Alzira-València de la UNED 'Francisco Tomás y Valiente'

En concret, la Direcció general d'Universitats destina 45.700 euros a finançar els estudis universitaris de grau en els centres associats de la UNED a 89 estudiants valencians amb la finalitat de facilitar la conciliació familiar i/o promoció laboral de l'alumnat beneficiari.

En comparació del curs anterior, aquestes beques han triplicat el nombre de beneficiaris. Un augment, explica el departament que dirigeix Carolina Pascual, que es deu "a l'esforç del Consell per arribar a la majoria d'estudiants universitaris de la Comunitat Valenciana i així afavorir la competència, la igualtat d'oportunitats i l'excel·lència en el rendiment acadèmic".

Les ajudes d'exempció de taxes per a crèdits de primera matrícula de la UNED s'han adjudicat en règim de concurrència competitiva entre l'alumnat que cursa estudis conduents a l'obtenció d'un primer títol de Grau, en els centres associats de la universitat pública a distància de la Comunitat que no hagen complit 55 anys, en funció de criteris acadèmics i econòmics entre els sol·licitants

La relació de sol·licituds de beca estimada i desestimada s'ha publicat en la pàgina web de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento