Comunitat Valenciana

L'Exposició del Ninot 2022 començarà a rebre peces dilluns que ve

L'Exposició del Ninot 2022 de València començarà a rebre peces dilluns que ve, segons ha indicat la Junta Central Fallera (JCF). Durant eixa jornada, 31 de gener, i la següent, el dimarts 1 de febrer, es durà a terme la recepció dels 'ninots' per a aquesta mostra, que serà inaugurada el divendres 4 de febrer a les 19.00 hores.
Archivo - Imatge d'arxiu d'una Exposició del Ninot a València.
Archivo - Imatge d'arxiu d'una Exposició del Ninot a València.
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Archivo - Imatge d'arxiu d'una Exposició del Ninot a València.

L'exhibició se celebrarà en el Museu de les Ciències Príncep Felipe, situat en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. La recepció dels 'ninots' es desenvoluparà entre les 10.00 hores i les 14.00 hores i les 16.00 hores i les 21.00 hores, tant el dilluns com el dimarts.

Aquest últim dia de vesprada, les Falleres Majors de València, Carmen Martín i Nerea López, al costat dels artistes fallers de les dos falles de l'Ajuntament d'aquesta ciutat, portaran els 'ninots' d'aquests monuments a l'exposició.

La Fallera Major, Carmen Martín, juntament amb els artistes Alejandro Santaeulalia i Dulk, entregaran el 'ninot' de la falla municipal gran, 'Protegeix allò que estimes', a les 17.00 hores. Per la seua banda, la Fallera Major Infantil, Nerea López, i els artistes Ceballos i Sanabria portaran el 'ninot' de la falla municipal infantil, 'També!', a les 19.00 hores.

L'Exposició del Ninot estarà oberta fins a mitjan març. El 14 de març les comissions falleres arreplegaran els 'ninots' infantils per la seua plantà amb motiu de la celebració de les Falles, i el dimarts 15 de març, serà la jornada en la qual arreplegaran els 'ninots' grans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento