Comunitat Valenciana

El Consell aprova el decret pel qual es regulen les escoles d'ensenyaments artístics no formals

El Ple del Consell ha aprovat un decret pel qual es regulen les escoles d'ensenyament artístic no formal de música, dansa i arts escèniques, inscrites en el Registre de centres docents de la Comunitat Valenciana.

Entre els principals objectius específics d'aquest tipus d'ensenyament està el de desenvolupar, en un nivell bàsic, tots els coneixements i les habilitats per a poder expressar-se artísticament, així com saber exercitar la pràctica artística en grup i interactuar dins del mateix.

Així mateix, amb aquests ensenyaments no formals es persegueix el coneixement d'aspectes bàsics de tecnologia aplicada a la música i a les arts escèniques, a més d'aprendre aspectes de la construcció i la pràctica escènica i adquirir formació artística complementària.

El decret desenvolupa els diferents articles a través de tres capítols; una disposició addicional única; quatre disposicions transitòries; una disposició derogatòria única i dos disposicions finals.

El capítol I tracta, entre altres aspectes, de l'objecte, la definició, la denominació, així com la titularitat de les escoles d'ensenyament artístic no formal de música, dansa i arts escèniques.

El capítol II aborda els requisits mínims respecte de l'oferta formativa, el professorat, les infraestructures educatives d'aquesta categoria d'escoles, així com les situades en localitats amb el risc de despoblació. Finalment, el capítol III se centra en la gestió, l'organització i el funcionament d'aquests centres d'ensenyaments artístics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento