Comunitat Valenciana

Cvirus.- Vox presenta un segon recurs contra l'ús del passaport COVID a la Comunitat Valenciana

La síndica de Vox en Les Corts, Ana Vega, ha anunciat aquest dimarts que el seu partit ha recorregut la segona resolució de la Conselleria de Sanitat que amplia l'ús del passaport COVID en sectors com l'hoteleria i l'oci nocturn i les mesures restrictives fins al 31 de gener.
La síndica de Vox, Ana Vega, en Les Corts
La síndica de Vox, Ana Vega, en Les Corts
VOX
La síndica de Vox, Ana Vega, en Les Corts

En roda de premsa després de la junta de portaveus, ha denunciat que aquest passaport "no és una mesura de control sanitari i es pot comprovar per la quantitat de contagis a la Comunitat Valenciana després de les festes nadalenques". "Desgraciadament estem davant d'una mesura de control social i no sanitària", ha criticat.

Vega ha insistit que la "imposició" del certificat COVID és "una vulneració flagrant de drets fonamentals, del dret a la igualtat, a la intimitat i a la lliure circulació de persones". "Evidentment -ha advertit- és un assenyalament clar per part de la Generalitat a aquells que no volen vacunar-se existint la llibertat de vacunació a Espanya".

Pel seu costat, el president i portaveu adjunt del grup parlamentari, José Mª Llanos, ha explicat que Vox ha presentat una proposició no de llei (PNL) perquè el Consell inste la Fàbrica de Moneda i Timbre al fet que retire el segell en el qual afirma que el Tribunal de les Aigües es desenvolupa "íntegrament en català". També volen que la Generalitat emplace el Govern a exigir aquesta rectificació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento