Comunitat Valenciana

Detingut per arrancar retrovisors de vehicles aparcats a Elx

La Policia Local d'Elx ha detingut un home de 44 anys per presumptament arrancar retrovisors de vehicles estacionats al carrer Doctor Fajarnés de la localitat.
Archivo - Arxiu - POLICIA LOCAL D'ELX
Archivo - Arxiu - POLICIA LOCAL D'ELX
AYUNTAMIENTO DE ELCHE
Archivo - Arxiu - POLICIA LOCAL D'ELX

Els fets van ocórrer dimecres passat 29 de desembre, quan un veí va alertar sobre les 00.30 hores després d'escoltar diversos sorolls i observar a l'implicat colpejar els espills, informa la Regidoria de Seguretat

Després de descriure la vestimenta de l'home i la direcció que va prendre cap a un hort de palmera, el denunciant va comentar que caminava trontollant-se possiblement per trobar-se embriagat.

La patrulla es va dirigir a comprovar el nombre de vehicles danyats juntament amb el testimoni, mentre altres policies es van acostar a la zona i van localitzar una persona que coincidia amb la descripció. En eixir de l'hort amb l'implicat, el veí el va identificar.

En eixe moment, el sospitós va ser detingut i traslladat a un centre mèdic, posteriorment a dependències policials. Els agents van deixar un avís en cadascun dels set vehicles afectats perquè els seus propietaris pogueren denunciar-ho.

En els últims dies s'han detectat casos similars de danys en vehicles en diferents zones d'Elx, per la qual cosa s'ha intensificat la vigilància a manera preventiva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento