Comunitat Valenciana

Renfe incrementa l'oferta de trens AVE entre Madrid i València a partir del 17 de gener

Renfe incrementarà l'oferta de trens AVE en la relació Madrid-València a partir del pròxim 17 de gener. La companyia programa quatre nous servicis, dos trens per sentit, entre les dos ciutats, la qual cosa representa una oferta diària de 26 trens d'Alta Velocitat, 13 per sentit, segons ha informat la companyia en un comunicat.
Tren AVE en imatge d'arxiu
Tren AVE en imatge d'arxiu
RENFE
Tren AVE en imatge d'arxiu

Els nous servicis AVE, que circularan entre les dos capitals, s'han programat amb eixida des de València Joaquín Sorolla a les 8.40 hores, de dilluns a dijous i a les 16.15, de dilluns a diumenge. En sentit invers, l'AVE que circula a les 8.45 els caps de setmana, amb eixida des de Madrid Puerta d'Atocha, circularà diàriament i d'altra banda, es programa un tren diari, excepte dissabtes, amb eixida d'Atocha a les 17:10 h.

Segons Renfe, "la resposta positiva de la demanda ha suposat que s'incrementen les circulacions setmanals en la relació Madrid-València". La nova oferta, els bitllets de la qual es posen a la venda a partir d'aquest dimecres, representa un augment de 1.500 places diàries.

La companyia reforça així el servici en aquelles relacions i horaris en els quals s'estableix una major demanda. L'increment de viatgers en els trens d'Alta Velocitat que uneixen Madrid amb València s'ha produït progressivament. Els dilluns, dijous, divendres i diumenge són els dies de major demanda el que posa de manifest la conjunció dels trànsits per motius professional i oci vacacional de finalització de setmana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento