Comunitat Valenciana

Cvirus.- Els equips militars d'immunització comencen a vacunar a la Comunitat Valenciana

Els equips militars d'immunització comencen a vacunar contra el coronavirus a la Comunitat Valenciana en cinc unitats distribuïdes a l'Hospital de la Malva-rosa i en el CIPS del Peset de València, l'Hospital d'Alcoi, al centre de majors Escorratel d'Oriola i a l'Hospital Universitari de Torrevella.
Archivo - Arxiu - Vacunes contra la covid
Archivo - Arxiu - Vacunes contra la covid
GVA
Archivo - Arxiu - Vacunes contra la covid

A més, en els pròxims dies està previst que s'incorporen de manera progressiva més efectius militars, fins a completar el total d'equips mòbils de vacunació sol·licitats per la Conselleria de Sanitat al Ministeri de Defensa, segons han informat fonts del departament que dirigeix Ana Barceló.

Cada equip militar de vacunació es compon de professionals sanitaris, per a administrar les vacunes, i de suport, per a les tasques de registre, amb la missió d'agilitzar el procés d'administració de dosis addicionals en un total de huit departaments de salut.

D'aquesta manera, se sumen en aquesta tasca als 149 equips de la Conselleria de Sanitat que ja estan immunitzant amb dosi de reforç en els punts de vacunació permanents, a més del personal que està vacunant en centres de salut i punts mòbils.

PUNTS DE DESPLEGAMENT

Els huit departaments de salut en els quals està previst que es despliegen els equips militars de vacunació són Vinaròs, Hospital Clínic-Malvarrosa, Arnau de Vilanova-Llíria, València-Hospital Peset, Xàtiva-Ontinyent, Alcoi, Oriola i Torrevella.

En un primer moment, treballaran en aquests 13 punts: Vinaròs (llar del pensionista), Peníscola (centre de salut), Benicarló (centre de salut), València-Hospital Clínic Universitari (Hospital de la Malva-rosa), Llíria (centre de salut integrat), Hospital Arnau de Vilanova, València-CIPS Hospital Universitari Doctor Peset, Xàtiva (centre de salut), Ontinyent (centre de salut), Hospital d'Alcoi, Oriola (centre de majors Escorratel), Callosa (Ajuntament) i Hospital de Torrevella.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento