Comunitat Valenciana

EMT millora les freqüències de set línies a partir de l'1 de gener

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha incorporat noves millores en els horaris de 2022 que permetran augmentar la freqüència de pas de set línies.
Autobús de l'EMT
Autobús de l'EMT
AYUNTAMIENTO
Autobús de l'EMT

A partir de l'1 de gener l'entitat reforçarà el servici habitual de les línies 6, 18, 19, 27 i 98 en els dies laborables, mentre que els caps de setmana incrementarà l'oferta de les línies 35 i 90, segons ha explicat el consistori en un comunicat.

El president d'EMT, Giuseppe Grezzi, ha explicat que "aquestes millores del servici s'implementaran gràcies a l'augment de la plantilla previst per al pròxim any i permetran oferir millors connexions en tota la ciutat, des dels barris a hospitals, universitats o la zona centre".

En el cas de la línia 27, l'entitat té previst incrementar l'oferta habitual per a oferir una millor connexió a les veïnes i veïns de la Torre amb el centre de la ciutat i facilitar l'arribada al Mercat Central.

Aquests reforços també afavoriran a partir de l'1 de gener la connexió amb la Malva-rosa o el Passeig Marítim amb millors freqüències en les línies 19 i 93, facilitant així els desplaçaments cap a les platges de la ciutat durant tot l'any.

A més, s'augmentarà la freqüència de pas de la línia 6 per a millorar la connexió del barri de Torrefiel fins a l'hospital La Fe, mentre que amb el de la 18 es facilitaran els desplaçaments cap a l'hospital Dr. Peset i el campus de Tarongers.

Els nous horaris de la línia 90 també milloraran la mobilitat circular per a connectar els diferents barris de la ciutat per la ronda de Trànsits. Les persones usuàries podran trobar tota la informació en la pàgina web i en l'app d'EMT València.

MILLORES EN LES CIRCULARS

A partir de l'1 de gener els viatgers també podran canviar d'autobús en les parades de regulació de les línies circulars C1, 79, 80, 89 i 90 per a evitar esperes, fins i tot amb el bitllet senzill. D'aquesta manera, es millorarà l'experiència de les persones usuàries, que no hauran d'esperar la regulació d'aquestes línies i reduiran el seu temps de viatge.

EMT informarà d'aquestes millores a través de cartelleria en les parades d'aquestes línies, xarxes socials, pàgina web i persones informadores al carrer.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento