Comunitat Valenciana

Un policia fora de servei deté un home per causar disturbis en un local del centre de València

Un agent de la Policia Nacional fora de servei ha detingut un jove per causar problemes a l'establiment d'un centre de València on es trobava amb la seua família, en agafar menjar de diverses taules i enfrontar-se amb els allí presents, segons ha informat la Prefectura.
Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
CNP
Agents de la Policia Nacional en imatge d'arxiu

Els fets es van produir sobre les 21.00 hores de la nit d'ahir, quan la Sala del 091 va ser requerida perquè una patrulla es dirigiren a un establiment de restauració del districte de Centre, on un home que ja havia causat problemes havia tornat molt agressiu i un policia fora de servei el tenia retingut al carrer.

Els agents van localitzar un home en el sòl i un altre sobre ell immobilitzant-lo, el qual es va identificar com a policia i que va explicar que l'ara detingut havia entrat anteriorment en el local i havia agafat creïlles i menjar de diverses taules, així com insultat i cridat diversos joves, iniciant-se un altercat entre ells.

L'agents es va identificar com a policia i va restablir la normalitat. No obstant açò, el jove va tornar de nou al local enfrontant-se directament amb l'agent, arribant a llançar-li un primer cop de puny que va aconseguir esquivar i un altre que li va impactar al nas quan intentava reduir-lo. Els dos van caure al terra i l'agent va resultar lesionat en un turmell i en un dit de la mà.

Els agents es van portar al detingut, de 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento