Comunitat Valenciana

Detinguts un home i el seu gendre per amenaces i agressions després d'una discussió durant la Nit de Nadal a València

Agents de la Policia Nacional van detindre en la matinada de Nadal a València a dos homes de 30 i 60 anys, gendre i sogre, respectivament, un com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i l'altre com a presumpte autor d'un delicte de lesions en el transcurs d'una discussió de negocis durant el sopar de Nit de Nadal.
Archivo - Arxiu - Cotxe Policia Nacional. Imatge d'arxiu.
Archivo - Arxiu - Cotxe Policia Nacional. Imatge d'arxiu.
POLICÍA NACIONAL
Archivo - Arxiu - Cotxe Policia Nacional. Imatge d'arxiu.

Segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat, els fets es van produir la matinada de Nadal, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Trànsits on, pel que sembla, una persona tenia un ganivet i estava intentant apunyalar a una altra.

Els policies es van dirigir immediatament el lloc on van localitzar al carrer a un jove sagnant pel cap que, a simple vista, presentava una ferida oberta sagnant en la part superior. Mentre una patrulla va traslladar al ferit a l'hospital, ja que no parava de sagnar, una altra va pujar al domicili a recopilar informació.

Els agents van esbrinar que, en el transcurs del sopar de Nit de Nadal, el sogre i el gendre van començar una discussió per temes de negocis que va pujar de to i, pel que sembla, en un moment donat, el gendre es va posar en peus tirant els objectes que estaven damunt de la taula i es va llançar sobre el seu sogre suposadament amb un ganivet, mentre la sogra i la dona li agarraven.

El sogre, en sentir-se amenaçat, va començar a tirar al seu gendre tot el que va trobar al seu pas, impactant algun dels objectes en el cap del seu familiar, mentre corria a refugiar-se a una habitació. Davant tals fets, els agents van detindre els dos homes, un com a presumpte autor d'un delicte de lesions i l'altre d'amenaces. Els detinguts, sense antecedents, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento