Comunitat Valenciana

Catalá defèn les gestores a Onda i Oriola i adverteix: "No ens tremolarà el pols per a prendre decisions difícils"

La 'número dos' del PP valencià, Mª José Catalá, ha defès la decisió del seu partit de crear gestores a les localitats d'Onda i Oriola, on governen, davant la falta de "coordinació" entre el grup municipal i l'existència de "un clima difícil", així com perquè tenen "la maquinària electoral en marxa".
Archivo - Arxive - La portaveu del PP en Els Corts, Mª José Catalá, en una imatge d'arxiu
Archivo - Arxive - La portaveu del PP en Els Corts, Mª José Catalá, en una imatge d'arxiu
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Arxive - La portaveu del PP en Els Corts, Mª José Catalá, en una imatge d'arxiu

"No ens tremolarà el pols quan hàgem de prendre decisions difícils, però al mateix temps ho farem establint un marge per a tots, un termini de temps i donant la mà estesa a tots els militants", ha declarat a Les Corts sobre si aquesta decisió suposa un avís a navegants.

Aquest dilluns, el comité executiu autonòmic del PPCV va crear les dos gestores a Oriola i Onda, les dos durant un termini màxim de sis mesos i com a un òrgan de transició.

Catalá ha subratllat que l'objectiu és "mantindre eixes alcaldies" i millorar la coordinació entre els grups municipals i el partit, ja que havien detectat "disfuncions" i falta d'"operativitat" davant les quals van realitzar "crides persistents a l'enteniment i a la sensatesa".

Ara ha confiat que les gestores ajudaran a "entaular una conversa serena i tranquil·la perquè l'engranatge estiga perfectament". "Ja estem pensant en el tram final de la legislatura, queda any i mig per a maig de 2023 i la nostra maquinària electoral ja està en marxa", ha asseverat, un procés que es prenen "molt de debò" i que volen analitzar municipi per municipi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento