Comunitat Valenciana

Cvirus.- Un problema informàtic del Ministeri impedeix actualitzar les dades de covid de la Comunitat Valenciana

Un problema informàtic del Ministeri de Sanitat ha impedit aquest dimarts actualitzar les dades de coronavirus de la Comunitat Valenciana i Navarra, segons ha informat la Conselleria de Sanitat, que ha indicat que la pròxima actualització serà, per tant, aquest dimecres.
Archivo - Arxiu - Imatge d'una dona rebent la vacuna
Archivo - Arxiu - Imatge d'una dona rebent la vacuna
GVA
Archivo - Arxiu - Imatge d'una dona rebent la vacuna

Les últimes xifres, d'ahir dilluns, reflecteixen que els contagis de coronavirus havien pujat fins als 1.164 casos després del cap de setmana a la Comunitat Valenciana, la major xifra registrada des del passat 30 d'agost, quan es van notificar 1.733 positius, segons la Conselleria de Sanitat. La xifra total de positius se situa a falta de l'actualització en 520.338 persones.

La Comunitat Valenciana va sumar una nova defunció (una persona de 93 anys), per la qual cosa el total de decessos des de l'inici de la pandèmia ascendeix a 7.875. A data d'aquest dilluns, els hospitals valencians tenien 24 ingressats més i set llits UCI ocupats més que el divendres. En concret, hi ha 238 persones ingressades, 46 d'elles en la UCI.

La incidència ha pujat altres deu punts el cap de setmana fins a situar-se en 88,09 per cada 100.000 habitants, enfront dels 77,23 casos del passat divendres, i per damunt dels 82,02 casos de mitjana nacional i puja la pressió hospitalària, segons l'actualització de dades del Ministeri de Sanitat.

200 SMS ERRONIS

D'altra banda, una fallada informàtica també ha afectat aquest dimarts a uns 200 usuaris del centre de salut de la localitat valenciana de Sant Antoni de Benaixeve, que han rebut una citació errònia corresponent a una altra persona per a vacunar-se dijous que ve de la tercera dosi de la covid i de la grip.

La fallada, "puntual" i limitada exclusivament a aquesta localitat, segons fonts de Sanitat, ha consistit que usuaris han rebut en els seus telèfons mòbils SMS dirigits a altres persones, majors de 70 i a els qui per grup d'edat correspon la vacunació de la tercera dosi i la grip, citant-los per a ser vacunats en el consultori auxiliar aquest dijous.

Amb posterioritat, han tornat a rebre un nou SMS comunicant l'error informàtic amb la citació equivocada, demanant disculpes i comunicant que en breu s'assignarà una nova cita.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento