Comunitat Valenciana

Les joventuts de Compromís celebraran el seu congrés el 19 de febrer amb la renovació de tots els càrrecs

Les joventuts de Compromís han convocat el seu congrés nacional per al dissabte 19 de febrer, quan renovaran la secretaria general, l'executiva i tots els càrrecs principals.
Joves PV
Joves PV
JOVES PV
Joves PV

Així ho va acordar aquest diumenge l'assemblea de Joves PV-Compromís, celebrada en el barri de Benimaclet de València, en aprovar per unanimitat el reglament del pròxim congrés i triar la comissió que l'organitzarà, informa la formació juvenil.

Francesc Roig podrà fi a quatre anys de gestió i deixarà una altra persona al capdavant de les joventuts de la coalició, ja que els estatuts marquen un màxim de dos mandats al capdavant de la secretaria general.

Per la seua banda, la comissió organitzadora del congrés s'encarregarà de la logística i de redactar la ponència política i la d'estatuts, documents que guiaran l'acció política dels dos pròxims anys.

Les persones més votades, que ja formen part d'aquesta comissió, són Raquel Durbá, de l'Horta Nord; Sergi Vidal, de La Safor; Maria José Calabuig, de l'Alcoià; Lluc Sirvent, de l'Alacantí; Ignacio Mora, de l'Horta Nord; Marta Baeza, de València; Héctor Espinosa, de l'Alacantí; Ferran Barberà, de la Ribera Alta; Raul Esteban, de l'Horta Sud; Laura Ribera, de la Ribera Alta; Valentina Cortegoso, de l'Horta Nord; Hugo Pla, de La Vall d'Albaida; Xana Ardid, de La Plana Baixa; Marc Salomón, de l'Alacantí, i Pau Monzó de la Ribera Alta.

Joves PV-Compromís també va aprovar el seu primer protocol d'agressions masclistes i LGBTI-fòbiques per a convertir-se en "un espai més segur per a la militància".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento