Comunitat Valenciana

Alenza Trío omplirà l'Almodí de música vocal de Falla, Garía Abril, Fauré, Sonia Megías i Matilde Salvador

L'Almodí de València rebrà aquest dissabte, a les 19.30 hores, la visita d'Alenza Trío -format per la mezzosoprano Estíbaliz Ruiz, la violoncel·lista Mayte García Atienza i la pianista Renata Casero- per a interpretar, dins del cicle 'Cambra al Palau', un programa molt variat que omplirà el recinte gòtic de cançons de Frank Bridge, Joseph Glaeser, Gabriel Fauré, Jules Massenet, Manuel de Falla, Sonia Megías, Matilde Salvador, Isabel Latorre i Antón García Abril.
Alenza Trío
Alenza Trío
PACO BARREDA

Els assistents podran escoltar 'Far, far from each other' de 'Three Songs' de Frank Bridge; Kein Echo i Lockung de 'Vier Lieder' de Joseph Glaeser; Els Berceaux de Gabriel Fauré; On dit! de Jules Massenet; El paño moruno, 'Seguidilla murciana' i Jota de 'Siete Canciones Populares' de Manuel de Falla; '¿Te acuerdas?' i 'Procesión' de Sonia Megías; A la vora voreta, Jo faria i Juguem a jugar de l'obra 'Aires de Canción' de Matilde Salvador; 'Al Mar' d'Isabel Latorre i Camiño longo i Foliada de les 'Canciones Xacobeas' d'Antón García Abril.

Fundat en 2016, el repertori d'Alenza Trío aconsegueix des del romanticisme fins a la música de l'actualitat. Un dels principals objectius del trio és la recuperació d'obres originals per a la formació, poc programades, així com encàrrecs de nova creació.

Al mateix temps, fa un treball d'adaptació de grans obres del repertori vocal i es preocupa per a visibilitzar l'obra de compositores de tots els temps.

El trio ha actuat en festivals i cicles de tota Espanya i importants compositores com Claudia Montero, Ángeles López Artiga o Sonia Megías han escrit adaptacions de les seues obres expressament per a Alenza Trío.

Cadascun dels seus projectes "naix de la complicitat d'aquestes tres músiques, amb un objectiu en comú: l'escolta de les seues interpretacions en una cura directa que conjumina anàlisi i coneixement profund del text, i la seua transmissió al públic des de l'emoció", destaquen des de l'auditori municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento