Comunitat Valenciana

El Consell autoritza un doctorat, 14 graus i 21 màsters a les universitats públiques i privades

  • La iniciativa naix de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital a petició dels centres.
Archivo - Imatge d'arxiu d'un estudiant
Archivo - Imatge d'arxiu d'un estudiant
EUROPA PRESS
Archivo - Imatge d'arxiu d'un estudiant

El Ple del Consell ha acordat la creació de nous ensenyaments universitaris oficials per al curs 2021-2022 a les universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana: nou graus i 14 màsters en la Cardenal Herrera-CEU, la Universitat Catòlica de València, la Universitat Europea de València i la Universitat Internacional de València i un doctorat, cinc graus i set màsters a la Universitat de València, la Politècnica, la Universitat Jaume I de Castelló i la Miguel Hernández d'Elx.

Aquesta iniciativa naix de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital a petició de les universitats, segons ha informat la Generalitat.

En la Cardenal Herrera-CEU s'autoritza la creació del grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, i els màsters Universitaris en Arquitectura, i en Direcció i Gestió d'Infermeria; en la Catòlica, s'implanta el grau en Disseny i Narració d'Animació i Videojocs; en la Universitat Europea es crearà el Grau en Física i el Grau en Biotecnologia; així com el Màster Universitari en Educació Especial, el Màster Universitari en Docència Universitària i el Màster Universitari en Psicopedagogia.

La Universitat Internacional de València implantarà cinc nous graus i nou màsters. Les noves titulacions corresponen al Grau en Enginyeria d'Organització Industrial, Pedagogia, Comunicació, Logopèdia i Matemàtiques. Així mateix, s'aproven els estudis de Màster en Direcció i Gestió de Persones, Màrqueting Digital i Analític, Psicologia Jurídica, Comunicació Corporativa i Estratègica, Intel·ligència Artificial, Big Data i Ciència de Dades, Ciberseguretat, Desenvolupament d'Aplicacions i Servicis Web i Màster en Energies Renovables.

En la UV s'autoritza la creació del doctorat en Nanociència i Nanotecnologia, que ofereix 25 places de nou ingrés; en la UPV s'implanten els graus de Disseny Arquitectònic d'Interiors, Matemàtiques i Enginyeria Física; a més del Màster Universitari Erasmus en Millora Genètica Vegetal, el Master Universitari Erasmus en Ondas, Acústica, Vibracions, Enginyeria i So, i el Màster Universitari Erasmus en Enginyeria Tèxtil.

En la UJI es crearan els graus en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i el Grau en Intel·ligència Robòtica; així com el Màster Universitari Erasmus en Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima i el Màster en Tecnologia Geoespacial.

La Universitat Miguel Hernández d'Elx implantarà dos nous màsters: el Màster Universitari en Estadística Computacional i Ciència de Dades per a la presa de decisions, i el Màster Universitari en Fisioteràpia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento