Comunitat Valenciana

La Comunitat, en alerta per pluges aquest divendres: es podrien acumular de 20 a 40 l/m2 en una hora

Les pluges tornen a la Comunitat Valenciana. L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat per a demà, divendres, l'avís taronja lloc que es podrien acumular entre 20 i 40 l/m2 en una hora.
Archivo - Arxiu - La platja de Canet d'en Berenguer un dia de pluja
Archivo - Arxiu - La platja de Canet d'en Berenguer un dia de pluja
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - La platja de Canet d'en Berenguer un dia de pluja

L'avís taronja s'ha estès per al litoral sud de València i nord d'Alacant, mentre que hi ha avís groc al litoral sud d'Alacant.

Així, es podrien registrar precipitacions acompanyades de tempestat que ocasionalment poden tindre intensitat forta o molt forta al litoral de la meitat sud i que podrien ser localment persistents.

Aquest dijous existeixen convergències d'humitat a la costa del sud de València i d'Alacant, amb un estrat molt humit o quasi saturat en els primers 3.000 metres d'altitud, i ascensos forçats de l'aire en remuntar les serres litorals que actuaran com a mecanisme per a disparar les tempestats.

Hi ha inestabilitat marítima i flux de l'est i nord-est en capes baixes que se n'aniran intensificant al llarg de la matinada i incidiran perpendicularment a les serres litorals del sud de València i nord d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento