Comunitat Valenciana

Pastisseria Aixa de Puçol guanya el premi a la Millor Mocaorà del Gremi de Mestres Confiters

El Gremi de Mestres Confiters de València ha concedit els premis del seu Concurs de Sant Donís 2021 a les millors mocaoràs de la Comunitat Valenciana en les seues diferents categories.
Pastisseria Aixa de Puçol s'alça amb el premi a la Millor Mocaorà del Gremi de Mestres Confiters
Pastisseria Aixa de Puçol s'alça amb el premi a la Millor Mocaorà del Gremi de Mestres Confiters
GREMIO DE MAESTROS CONFITEROS
Pastisseria Aixa de Puçol s'alça amb el premi a la Millor Mocaorà del Gremi de Mestres Confiters

En "un dels anys amb major competència que es recorden", destaca el col·lectiu, Pastisseria Aixa de Puçol s'ha alçat amb el premi a la Millor Mocaorà, que distingeix a aquell establiment que demostra tindre el millor conjunt de sabor, presentació i formats.

El guardó al Millor Aparador ha recaigut, un any més, en La Rosa de Jericó (València). Seguint la seua tradició de dedicar l'aparador a un producte de proximitat, en 2021 ha sigut l'arròs valencià el protagonista d'una obra d'art que mereix ser visitada.

Dulces Martín (València) ha aconseguit amb els seus arriscats massapans ser la Millor Innovació elaborant massapans de cacau, orxata, canella i de cassalla.

Finalment, Pastisseria Llopis d'Alzira es fa amb el guardó a la Millor Degustació, que premia la mocadorada els massapans de la qual tenen el millor sabor i la millor textura ha sigut enguany per a Pastisseria Llopis d'Alzira.

Amb més de 30 anys de vida, el concurs és "el més antic i tradicional dels quals se celebren a la Comunitat Valenciana". "Durant les visites als diferents locals agremiats vam poder comprovar l'enorme esforç i el grandíssim nivell en un any a més amb rècord de participació. Els massapans, les composicions, les degustacions eren extraordinàries i tots eren mereixedors d'un primer premi", explica el director de l'Escola Superior de Pastisseria de València i membre de jurat, Pedro García Coy.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento