Comunitat Valenciana

Salvador Navarro confirma que es presentarà a la reelecció per a presidir la CEV

El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha confirmat que es presentarà a la reelecció per a poder seguir al capdavant de l'entitat quan s'òbriga el període electoral per a les eleccions que tindran lloc al primer trimestre del pròxim any.
Salvador Navarro i Perfecto Palacio (CEV)
Salvador Navarro i Perfecto Palacio (CEV)
CEV
Salvador Navarro i Perfecto Palacio (CEV)

Així ho ha indicat Navarro aquest dijous en declaracions als mitjans a Elx (Alacant), on s'ha celebrat en IFA la reunió del Comité Executiu i la Junta Directiva de la CEV, en la qual ha participat el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Navarro ha anunciat que durant els pròxims mesos mantindrà una sèrie de trobades amb els associats a la CEV, amb l'objectiu d'elaborar un programa que arreplegue les "inquietuds" de tot el teixit empresarial -sectors, territoris, empreses i autònoms- i definisca les línies d'actuació de l'organització para als pròxims quatre anys.

"Ja m'he plantejat que en aquests tres mesos que queden d'any traslladaré a les associacions i empreses què és el que volem per als pròxims quatre anys", ha assenyalat el president de la patronal valenciana, que ocupa la presidència de la CEV autonòmica des de maig de 2018. Anteriorment presidia l'organització, encara d'àmbit provincial, des de 2011.

Navarro ha desvetlat la seua aposta per als pròxims quatre anys si segueix al capdavant de l'entitat: "Tenim la rutina de negociació i de diàleg social amb l'administració i els sindicats, però també reptes importants", ha dit, entre ells, el posicionament d'Europa i també el "mediàtic de la Comunitat als mitjans de comunicació nacionals i regionals".

Per la seua banda, el president de la CEV a Alacant, Perfecto Palacio, ha qualificat de "gran notícia" l'anunci de Navarro d'optar a la reelecció i ha assenyalat que és "obvi" el "fantàstic treball" que ha fet de vertebració empresarial a la Comunitat.

"Ja li he dit que si es presenta, que compte amb mi per a seguir en l'equip i amb la confiança dels empresaris de la província d'Alacant seguiré intentant aportar el meu granit d'arena al seu equip", ha sostingut Palacio.

Finalment, ha subratllat que el projecte de la CEV "està molt avançat" perquè "hem treballat molt però cal rematar-lo i tancar-lo bé". "Per descomptat em tindrà el seu costat si els empresaris ho consideren oportú", ha culminat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento