Comunitat Valenciana

La Diputació publica les bases per al lloc de coordinació artística del Teatre Escalante

La Diputació de València ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) les bases per a la provisió del lloc de coordinació artística de teatres, vinculada al Teatre Escalante.
Archivo - Arxiu - Representació en l'Escalante
Archivo - Arxiu - Representació en l'Escalante
DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA
Archivo - Arxiu - Representació en l'Escalante

La plaça serà coberta pel sistema de lliure designació entre el funcionariat -exceptuant el sanitari- de tota l'Administració Pública, segons ha precisat la corporació provincial en un comunicat.

Amb tal objectiu es formarà una comissió que avaluarà els perfils de les candidates i candidats, atenent a criteris ajustats al lloc de treball. Com arrepleguen les bases, es valorarà la "formació acadèmica i cursos específics en qualsevol de les modalitats de gestió cultural, incloent les arts escèniques en general i l'art dramàtic en particular".

Així, s'atendrà a l'experiència, formació i preparació dels i les aspirants en l'àmbit de les arts escèniques, contemplant múltiples vessants, com la creació, direcció, pràctica escènica o producció executiva, entre unes altres.

La persona triada per al lloc tindrà la funció principal de dirigir l'Escalante, seleccionant les propostes per a la producció pròpia i la programació de produccions externes. També s'ocuparà de l'Escola Teatral Escalante i les gires provincials de les produccions pròpies, i coordinarà la programació del Teatre Principal en col·laboració amb l'Institut Valencià de Cultura.

Els aspirants hauran de presentar tota la seua documentació, amb el seu bagatge professional, i adjuntaran una breu memòria sobre com organitzar el servei que li serà encomanat. Disposaran per a açò de deu dies hàbils a partir de la publicació en el BOE. Després la comissió, formada per huit vocals i una presidència, examinarà tots els perfils i proposarà un candidat o candidata, motivant l'elecció.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento