Comunitat Valenciana

La Diputació d'Alacant reforçarà els criteris de millora de la qualitat laboral en els plecs de contractació d'empreses

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, s'ha reunit aquest dilluns amb representants del sindicat UGT per a abordar la millora de les condicions laborals dels empleats d'empreses externes que presten serveis en la institució. L'objectiu és reforçar els criteris d'optimització i implementació de la qualitat laboral en els plecs de contractació, segons ha informat la institució provincial en un comunicat.
Diputació reforçarà els criteris de millora de la qualitat laboral en els plecs de contractació d'empreses
Diputació reforçarà els criteris de millora de la qualitat laboral en els plecs de contractació d'empreses
DIPUTACIÓN DE ALICANTE
Diputació reforçarà els criteris de millora de la qualitat laboral en els plecs de contractació d'empreses

Mazón, acompanyat pel diputat de Presidència i Economia, Eduardo Dolón, ha abordat aquesta qüestió amb la secretària general d'UGT L'Alacantí-Els Marines, Yaissel Sánchez, qui ha acudit al Palau Provincial al costat dels membres de l'entitat Rosa Benítez i Pedro Santiago.

"La proposta pretén unificar els termes de la subrogació de serveis perquè els empleats d'empreses externes que procuren assistència a la Diputació tinguen les millors condicions laborals", ha explicat el president.

Així mateix, ha apuntat que es tracta d'una "primera trobada amb forces sindicals de la província per a aprofundir en el diàleg i el consens necessaris a l'hora d'aconseguir acords que beneficien als treballadors".

Les clàusules sobre les quals es pretén incidir són aquelles que repercuteixen directament en l'estabilitat laboral i la millora de les condicions dels contractats, a través d'empreses subrogades, per a implementar la qualitat, la igualtat i l'equitat de les condicions laborals d'aquells treballadors que proporcionen servicis de neteja o manteniment, en edificis i dependències de la Diputació.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el pacte sobre la millora de l'economia i l'ocupació subscrita recentment per UGT-PV, CCOO-PV i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, la base de la qual és la d'"avançar cap a un model de relacions laborals basat en la cultura de la concertació i la cooperació, així com en el diàleg social, la participació institucional i la negociació col·lectiva".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento