Comunitat Valenciana

El jutge envia a presó al detingut per matar la seua mare a Montcada i agredir el seu pare amb un arma blanca

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 de Montcada (València) ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut divendres passat per suposadament matar la seua mare i ferir el seu pare amb un arma blanca en una vivenda de la localitat.
Lloc del succés a Montcada
Lloc del succés a Montcada
EUROPA PRESS
Lloc del succés a Montcada

El jutge, que està en funcions de guàrdia i ha assumit la investigació dels fets, s'ha desplaçat aquest dilluns a la vesprada al costat de la comissió judicial a l'hospital on es troba ingressat el detingut per a rebre-li declaració i ha acordat el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El detingut queda investigat en una causa oberta inicialment i, sense perjuí d'ulterior qualificació, per un delicte d'homicidi/assassinat i un altre d'homicidi/assassinat en grau de temptativa.

Els fets van succeir sobre les 12.20 hores en una vivenda de Montcada. Després de rebre l'avís, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències va mobilitzar al lloc a dos unitats del SAMU els equips mèdics del qual van confirmar la defunció de la dona, de 80 anys, i van assistir a l'home, de 83, de les ferides d'arma blanca que presentava i que va ser traslladat a la Fe.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento