Comunitat Valenciana

AMP.- Un home mata la seua mare a ganivetades a Montcada i provoca ferides al seu pare

Un home presumptament ha matat aquest divendres a la seua mare a ganivetades en la localitat valenciana de Montcada i ha ferit el seu pare, segons han confirmat a Europa Press la Guàrdia Civil. L'agressor, que pel que sembla pateix una malaltia mental, ha sigut detingut per efectius de la Guàrdia Civil de Montcada.
Lloc del succés a Montcada
Lloc del succés a Montcada
EUROPA PRESS
Lloc del succés a Montcada

Fins al lloc en el qual s'ha produït el succés s'han desplaçat dos unitats del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) poc després del migdia.

Després de rebre l'avís sobre les 12.20 hores, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha mobilitzat al lloc a dos unitats del SAMU els equips mèdics del qual ha confirmat la defunció de la dona, de 80 anys, i han assistit a l'home, de 83, de les ferides d'arma blanca que presentava. El pare ha sigut traslladat a l'hospital La Fe de València, segons ha informat el CICU.

Els servicis d'emergència han sigut alertats per la Policia Local d'aquesta població valenciana de la comarca de l'Horta Nord, que ha donat avís al telèfon d'emergències 112.

Un veí que viu en una de les vivendes situades enfront de la casa on han succeït els fets ha mostrat als mig la seua "consternació" perquè ha dit que mai s'esperava aquest desenllaç i ha assegurat que el fill és una persona "meravellosa" i "saludable" i "molt acurada amb els seus pares perquè eren majors". Així mateix, ha assenyalat que mai s'havia sentit en la casa "ovacions ni baralles ni discussions".

Una altra veïna, molt emocionada, ha explicat l'home ha comès el crim amb un ganivet de cuina. "Ell cuidava molt als seus pares però hui no els ha cuidat bé", ha lamentat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento