Comunitat Valenciana

Falles.- La Generalitat entrega el premi president a Convent Jerusalem - Matemàtic Marzal

La directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano, ha entregat el premi President 2021 a la Falla Convent Jerusalem - Matemàtic Marzal, guanyadora de la Secció Especial de les falles de la ciutat de València, segons han informat fonts de la Generalitat.
Convent guanya el primer premi Especial 2020
Convent guanya el primer premi Especial 2020
ROBER SOLSONA/ EUROPA PRESS
Convent guanya el primer premi Especial 2020

En un acte celebrat en el Palau de la Generalitat, la directora general ha distingit el treball realitzat per aquesta comissió fallera i la seua contribució a la consolidació de la tradició que representen les festes falleres.

El premi President es concedeix a la falla guanyadora de la Secció Especial de la ciutat de València. Així mateix, la Generalitat atorga també els premis Generalitat, que consten de quatre categories diferents.

La primera d'elles, premia a l'artista responsable del monument guanyador de la Secció Especial de València; la segona, reconeix a la falla guanyadora de cada secció de la ciutat de València; i les altres dos premien a les falles guanyadores dels municipis de la Comunitat, amb més de 20.000 habitants i amb menys de 20.000 habitants.

120.000 EUROS

La comissió guardonada amb el premi President, segons el decret que regula aquests premis, rep 5.000 euros. Així, els premis Generalitat destinaran altres 5.000 euros a l'artista faller responsable d'eixe mateix monument, mentre que les comissions i associacions falleres reconegudes en la categoria Millor Falla per Seccions seran premiades amb 1.000 euros cadascuna.

Els Premis Generalitat a les falles guanyadores en municipis de més de 20.000 habitants estan dotats amb 1.000 euros i els Premis Generalitat a les millors falles en municipis de la Comunitat de menys de 20.000 habitants tenen una dotació individual de 500 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento