El Mercat de Vic s’obre a l’exterior

Festival: Els catalans Víctor Bocanegra i The Unfinished Sympathy són alguns dels artistes que obren avui  la programació.
Tres dels quatre components de The Unfinished Sympathy.
Tres dels quatre components de The Unfinished Sympathy.
Arxiu
Tres dels quatre components de The Unfinished Sympathy.
La professionalització i la internacionalització són els eixos de la XVII edició del Mercat de Música Viva de Vic. El certamen portarà a la capital d’Osona, entre avui i el 18 de setembre, 46 grups, la meitat dels quals són internacionals.

A més d’oferir els concerts, el Mercat vol esdevenir un punt de trobada entre músics, directors de festivals, promotors i altres professionals de la música en general. A més, serà la primera vegada que els professionals hagin de pagar per acreditar-se, de la mateixa manera com fan altres certàmens internacionals.

Inici amb sabor català

El primer dia del festival tindrà com a protagonistes els grups catalans, amb vuit de les 11 actuacions programades. Trencarà el gel el Quintet Zircus, amb un concert de música clàssica i romàntica a l’Auditori Marià Vila d’Abadal (13.00 h.; gratuït).

El mateix escenari rebrà a la nit els bascos Alos Quartet (22.30 h.; 10 euros). Més mogut serà el concert de rock gratuït d’OVNI (23.00 h.). Gairebé tocant la mitjanit, el festival es mourà amb el folklore argentí de Puente Celeste (23.30 h.; 10 euros), el pop i blues de Víctor Bocanegra (23.30 h.; 15 euros) i el pop-rock dels barcelonins The Unfinished Sympathy (23.45 h.; gratuït).

L’italià Mauro Pagani i les bandes catalanes Standstill, Sidonie i Raynald Colom tancaran el primer dia de concerts del Mercat de Vic.

* Més informació a www.mmvv.net.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento