Comunitat Valenciana

La Policia investiga si una menor ha apunyalat el seu pare per a defendre a la mare d'una agressió

La Policia Nacional està investigant una agressió ocorreguda en la matinada d'aquest dilluns a la localitat alacantina d'Elda, on una menor que encara no ha complit els 14 anys suposadament ha acoltellat al pare per a defendre a la seua mare que estava sent agredida pel progenitor, segons han indicat fonts properes al cas a Europa Press.
Archivo - Arxiu- Cotxe patrulla.
Archivo - Arxiu- Cotxe patrulla.
POLICÍA NACIONAL
Archivo - Arxiu- Cotxe patrulla.

Sobre les 2.00 hores d'aquesta matinada el CICU ha rebut l'avís per a desplaçar-se a una vivenda d'Elda per a atendre a dos persones ferides: una dona de 45 anys que presentava contusions i un traumatisme en el cap i un home de 61 amb ferides d'arma blanca, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

Fins al lloc es van desplaçar una unitat del Servici Vital Bàsic i una altra del SAMU per a atendre als dos ferits, que van ser traslladats a un centre hospitalari en sengles ambulàncies, segons el CICU.

La Policia Nacional ha obert una investigació per a esbrinar les circumstàncies en les quals s'ha produït l'apunyalament de l'home, de nacionalitat espanyola i 61 anys, i de la dona, que va nàixer al Brasil i té 45, segons ha pogut saber Europa Press.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento