Comunitat Valenciana

El Teatre La Plazeta trau la seua programació 'A la Fresca' per a amenitzar les nits d'estiu

El Teatre La Plazeta de València traurà la seua programació 'A la fresca' per a "amenitzar les nits d'estiu" i arranca aquesta nit amb l'espectacle de Vaquero, Clavero i Manzano, a les 22.00 hores.
Plazeta A la Fresca arranca el seu cicle d'espectacles estiuencs
Plazeta A la Fresca arranca el seu cicle d'espectacles estiuencs
JUAN THIEMS
Plazeta A la Fresca arranca el seu cicle d'espectacles estiuencs

Sota el nom de 'A la Fresca', el cicle rendirà tribut a eixe concepte tan valencià associat a les nits despreocupades d'estiu a l'aire lliure, entre amics i amb sopars 'pa i porta', ha indicat el centre en un comunicat.

Plazeta A la Fresca comptarà amb una programació setmanal centrada en espectacles còmics i de màgia que reunirà a algunes de les figures més destacades del moment com Jandro (10 juliol), Dani Mateo (18 juliol), Luis Piedrahita (24 juliol) o Eva Soriano (30 juliol).

El cicle, a més, comptarà amb l'humorista valencià Eugeni Alemany en una cita doble (11 juliol i 5 d'agost). Els esdeveniments de la Fresca es realitzaran en el pati del Teatre La Plazeta, al Carrer Sant Bruno, 21.

L'espai ha sigut reconvertit per a gaudir d'espectacles segurs, complint totes les mesures de seguretat i higiene i habilitat per a respectar les distància de seguretat.

A més, el recinte comptarà amb un imponent escenari que traslladarà l'excel·lència en qualitat de so i il·luminació pròpia del Teatre La Plazeta a l'aire lliure.

Com a homenatge a les nits a la fresca valencianes, els esdeveniments de la Fresca comptaran amb un complet servici de foodtrucks i begudes, perquè els assistents puguen gaudir sense presses d'una completa nit d'entreteniment a l'aire lliure.

Així, els esdeveniments A la Fresca obriran portes a última hora de la vesprada i comptaran amb amenització i servei de menjar i beguda abans que comence el show principal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento