Comunitat Valenciana

Paula Usero, premi Un Futuro de Cine en la clausura de Cinema Jove

Cinema Jove clausura el seu 36 edició aquest dissabte 26 amb l'entrega dels premis als guanyadors de les seccions oficials a concurs i del guardó 'Un futuro de cine' a l'actriu Paula Usero.
Archivo - Arxiu - Paula Usero durant la lectura dels Premis Goya 2021, a Madrid (Espanya), a 18 de gener de 2021
Archivo - Arxiu - Paula Usero durant la lectura dels Premis Goya 2021, a Madrid (Espanya), a 18 de gener de 2021
José Oliva - Europa Press
Archivo - Arxiu - Paula Usero durant la lectura dels Premis Goya 2021, a Madrid (Espanya), a 18 de gener de 2021

L'èxit de la sèrie '#Luimelia', així com les seues nominacions en 2021 al Goya a millor actriu revelació, a actriu de repartiment en els Premis Ferotge i en les Medalles CEC pel seu treball en la pel·lícula 'Las novias de Rosa' (Icíar Bollaín), són la confirmació del talent de la intèrpret valenciana.

Usero ha pogut interactuar amb premsa i públic en una trobada en el Teatre Rialto i en la presentació del curtmetratge 'Cuando haces pop', de Kevin Castellano i Edu Hirschfield, a concurs en Secció Oficial de Cinema Jove, ressalta Cultura de la Generalitat.

El premi 'Un futuro de cine' augura en cada edició del festival, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura (IVC), un pervindre d'èxits a intèrprets de la nova generació de la indústria audiovisual. En passades edicions ha recaigut en talents com Elena Anaya, Marta Etura, Carlos Areces, Leticia Dolera i Adrián Lastra.

El Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts acull la gala de clausura del festival, conduïda pel director i actor Jaime Pujol. L'esdeveniment segueix la temàtica d'institut desplegada en la inauguració, quan un elenc de joves actors van representar personatges d'un centre de secundària, desvetlant el palmarés de guardonats.

També prossegueix el cicle 'High School' amb les seues sessions a l'aire lliure, programades en l'Espai Turia al carrer Conde de Montornés, 15. El solar està condicionat per a la projecció de pel·lícules ambientades en centres de secundària i dotat amb una barra.

Aquest dissabte es projecta el documental sobre l'ensenyament mitjà als Estats Units 'High School', de Frederick Wiseman. Amb estil 'cinema verité', la pel·lícula endinsa en un institut per a observar a professors i alumnes.

I en el cicle dedicat a la directora homenatjada amb el premi Lluna de València, Lynne Ramsay, està programada la premiada 'En realidad nunca estuviste aquí', on un veterà traumatitzat que no tem a la violència es guanya la vida investigant casos de xiquetes desaparegudes. Aquesta pel·lícula va ser reconeguda en el Festival de Cannes 2017 amb dos premis: millor actor a Joaquin Phoenix i millor guió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento