Comunitat Valenciana

Cvirus.- El personal de centres educatius serà citat des del 21 de juny per a rebre la segona dosi de la vacuna

Els treballadors de centres educatius de la Comunitat Valenciana començaran a ser citats a partir del pròxim 21 de juny per a administrar-los la segona dosi de la vacuna contra la Covid. La previsió és que es finalitze aquest procés de citació el 12 de juliol i a cada persona se li indicarà el lloc, la data i l'hora a la qual haurà d'acudir.
Archivo - Arxiu - Diverses xeringues preparades administrar la vacuna contra la Covid-19.
Archivo - Arxiu - Diverses xeringues preparades administrar la vacuna contra la Covid-19.
Jorge Gil - Europa Press
Archivo - Arxiu - Diverses xeringues preparades administrar la vacuna contra la Covid-19.

Així li ho ha comunicat aquest dimecres el secretari autonòmic d'Educació i Formació Professional, Miquel Soler, als representants dels sindicats educatius, les associacions de directores i directors dels centres i les patronals de l'ensenyament concertat, als quals ha facilitat les dades sobre l'organització que ha determinat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a vacunar amb la segona dosi al personal que treballa en els centres educatius.

Educació i Sanitat tenen establida una comissió de coordinació i durant aquestes setmanes s'ha definit el pla de vacunació del personal dels centres educatius. En aquest context, des de Sanitat, s'ha determinat que els treballadors dels centres educatius reben la segona dosi en el seu respectiu punt de vacunació depenent del departament de salut on cadascun té el seu domicili.

PFIZER O ASTRAZENECA

D'aquesta manera, en els pròxims dies cada treballador començarà a rebre un SMS en el seu telèfon mòbil, en el qual se li indicarà que es procedirà a citar-li per a completar la seua vacunació amb una segona dosi de Pfizer i, si rebutja vacunar-se amb Pfizer, se li vacunarà amb AstraZeneca. Per a rebutjar vacunar-se amb Pfizer haurà de fer clic en un enllaç que se li facilitarà en el mateix SMS.

Les citacions per a l'administració de la segona dosi també les rebrà cada persona al seu mòbil, a través d'un SMS o d'una telefonada telefònica, del departament de salut corresponent al domicili de cada persona.

Les citacions per part dels corresponents departaments de salut s'iniciaran el pròxim 21 de juny i la previsió és que finalitzen el 12 de juliol. A cada persona se li indicarà el lloc, la data i l'hora per a fer efectiva la vacunació, conclouen des de l'administració autonòmica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento