Comunitat Valenciana

Cvirus.- Cullera (València) tancarà les platges en la nit de Sant Joan

L'Ajuntament de Cullera (València) ha decidit tancar enguany totes les seues platges durant la nit de Sant Joan del dimecres 23 de juny, una vegada acabe el servici de socorrisme i salvament a les 19.30 hores, per a evitar possibles aglomeracions on no es puguen assegurar les mesures sociosanitàries.
Platja de Cullera (València)
Platja de Cullera (València)
AYUNTAMIENTO DE CULLERA
Platja de Cullera (València)

"No celebrarem Sant Joan per prudència, si sacrifiquem una sola nit tindrem l'estiu que tots volem. Sabem de l'alegria que viuen les platges de Cullera en una nit com aquesta, on tots són benvinguts, però no és el moment. El que importa ara és protegir la ciutadania i el turisme", subratlla l'alcalde, Toni Mayor, després de la decisió acordada en junta de govern local.

La suspensió es deu a criteris de seguretat i prevenció en una festa massiva que habitualment congrega a milers de persones en les platges de la capital turística de la Ribera. Mesures com la distància social, l'ús de la mascareta o les grans concentracions en la via pública són "complicades" de fer complir ara mateix.

De cara a eixa nit, l'Ajuntament de Cullera coordinarà en els pròxims dies un protocol de seguretat amb la Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil per a garantir l'aplicació de les prohibicions durant aquesta nit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento