Comunitat Valenciana

Detingut un home per més de 10 delictes i per trencar una costella d'un colp a l'agent que el detenia

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 28 anys per la seua presumpta implicació en més de deu delictes en la comarca valenciana de la Ribera Alta, entre ells diversos robatoris, i per trencar una costella d'un colp a un agent en el moment de la seua detenció, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Imatge d'un agent de la Guàrdia Civil
Imatge d'un agent de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
Imatge d'un agent de la Guàrdia Civil

L'arrest del presumpte autor dels fets s'ha dut a terme per la Guàrdia Civil de Carlet en el marc de l'operació 'Doval'. El detingut havia actuat en les localitats de Carlet, l'Alcúdia, Alginet i Picassent. Entre els delictes que se li atribueixen es troben robatori amb força i intimidació, robatori amb força en les coses, robatori i furt d'ús de vehicles, furt i atemptat a agent de l'autoritat.

La investigació va arrancar després de tindre coneixement la Guàrdia Civil de Carlet del robatori en l'interior d'un vehicle al municipi d'Alginet. Els agents van comprovar que l'autor dels fets va furtar un gat elevador que, posteriorment, va utilitzar per a forçar la reixa d'un establiment hosteler, al que va aconseguir accedir i fer-se amb diferents objectes.

Dies més tard, una veïna d'Alginet va denunciar que un home que coneixia havia entrat al seu domicili i, després d'entaular conversa amb ell, va començar a prendre objectes amb la intenció de portar-se'ls. La víctima va intentar impedir la situació, per la qual cosa l'autor va decidir reduir-la per a fugir.

Els agents van tindre coneixement dies després d'un altre robatori amb força en l'interior d'un vehicle a l'Alcúdia on el presumpte autor dels fets es va portar amb si una bandolera, que va ser identificada més tard per un dels perjudicats. A Picassent també es va tindre constància de la sostració, pel mateix autor, d'un patinet elèctric i una bicicleta de carretera valorada en 3.600 euros.

Eixe mateix dia, després de la coordinació de la Guàrdia Civil de les diferents localitats afectades, els agents van aconseguir localitzar al presumpte autor dels fets, moment en què suposadament va agredir a un dels efectius al que va colpejar en la zona abdominal i va provocar una fractura a la costella.

En aquell instant, tenia una bicicleta elèctrica que també havia sigut sostreta. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Carlet i de Picassent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento