Comunitat Valenciana

Cvirus.- El Comité d'empresa de l'APV denuncia que el 60% de la Policia Portuària segueix sense vacunar

El Comité d'empresa de l'Autoritat Portuària de València ha denunciat que el 60% dels agents de la Policia Portuària de València continuen sense vacunar "malgrat realitzar una funció essencial".

Així ho han indicat en un comunicat, en el qual han criticat "el comportament discriminatori de la Conselleria de Sanitat cap al Servici de Policia Portuària i el fracàs per part dels gestors de l'Autoritat Portuària de València en la defensa de la salut laboral i seguretat dels seus treballadors i treballadores".

Els cossos policials de Policia Portuària, pertanyents als ports de titularitat estatal a la Comunitat Valenciana, estan inclosos en el grup 6A "Col·lectius amb una funció essencial per a la societat". El retard en la seua protecció "suposa l'incompliment de les directrius donades pel Consell Interterritorial de Salut del Sistema Nacional respecte a la vacunació contra la Covid-19", han considerat.

Aquest "greuge" obliga el 60% de la plantilla de policia del primer port d'Espanya a "exercir les seues funcions sense haver sigut vacunats, malgrat assistir-los la prioritat que els reconeix l'adscripció a aquest grup".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento