Comunitat Valenciana

La Generalitat garanteix la segona dosi per als vacunats amb AstraZeneca

  • Puig i Barceló asseguren que no hi ha problemes de proveïment d'aquest fàrmac.
  • Els ciutadans tindran "tota la informació" a la seua disposició per a prendre la decisió, afirmen.
Archivo - Arxiu - Homes acudeixen a rebre la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca en l'Hospital La Fe
Homes acudeixen a rebre la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca en l'Hospital La Fe (arxiu)
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Arxiu - Homes acudeixen a rebre la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca en l'Hospital La Fe

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, han garantit aquest dijous que tots els valencians que van rebre la primera dosi d'AstraZeneca completaran la seua vacunació, tant si trien aquesta com la de Pfizer, i han descartat que puga haver-hi problemes de proveïment.

Sanitat enviarà des d'aquest divendres la citació per a administrar, a partir de la pròxima setmana, la segona dosi als menors de 60 anys que van rebre la primera d'AstraZeneca, al voltant de 1.900 persones a la Comunitat. La majoria de cites es produirà a partir del 15 de juny.

"Puc garantir que tots els ciutadans que estiguen en eixa franja tindran la pauta completa", ha recalcat Puig en roda de premsa després de presentar un pla de vacunació en empreses, destacant que la Conselleria compleix i "sempre" complirà les directrius del Consell Interterritorial de Salut i del Ministeri de Sanitat.

Barceló ha afegit que aquestes persones "tenen assegurada" la segona dosi i ha posat l'accent que la Comunitat no té "cap problema" ni en la logística ni en els punts de vacunació.

De moment, Sanitat prepara els SMS de citació i la informació que apareixerà en la pàgina web, on podran firmar el consentiment els que trien AstraZeneca "sense cap problema".

Després de recordar que la recomanació general era la de Pfizer, la consellera ha garantit que els ciutadans d'aquest grup tindran "tota la informació" a la seua disposició per a prendre la decisió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento