Comunitat Valenciana

Zoo es retrobarà amb el públic de València amb un doble concert a La Marina

Zoo es retrobarà amb el públic de València -dos anys després del seu multitudinari comiat en la Plaça de Bous de la capital- amb el doble directe que oferirà el pròxim 6 de juny en La Marina. Seran dos recitals, amb un aforament previst d'unes 3.300 persones cadascun d'ells, a l'aire lliure i amb mesures de seguretat anticovid.
Archivo - Arxiu - La banda valenciana Zoo
Archivo - Arxiu - La banda valenciana Zoo
IRENE BERNARD
Archivo - Arxiu - La banda valenciana Zoo

Així, la banda valenciana estrenarà un recinte condicionat per a l'ocasió amb la presentació a València de la seua gira 'Llepolies'. Segons informen des de l'oficina del grup, "s'ha dissenyat un dispositiu de seguretat i accés que romandrà actiu durant tot l'estiu en aquest espai".

En concret, els accessos es realitzaran de manera escalonada i per diferents portes. El públic, dividit en quatre blocs aïllats entre les localitats de graderia i pista, romandrà assegut durant tot el concert i l'ús de mascareta serà obligatori en tot moment, detallen.

Aquest serà "l'anhelat retrobament dels valencians amb el seu públic, dos anys després del seu multitudinari comiat en Plaça de Bous de València", destaca la promotora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento