Comunitat Valenciana

Cullera reformarà la plaça d'Enric Valor i li dedicarà un monòlit

Cullera ha iniciat les obres per a condicionar i dignificar la plaça que dóna nom a l'escriptor valencià, Enric Valor, "després de dècades d'abandó i que permetrà pavimentar tota la zona del pàrquing i crear a partir del passatge per als vianants un parc infantil i una zona verda", així com honrar a l'escriptor amb un monòlit.
Plaça Enric Valor
Plaça Enric Valor
AYUNTAMIENTO DE CULLERA
Plaça Enric Valor

En paraules de l'alcalde, Jordi Mayor, es prepararà aquesta plaça "perquè els veïns i veïnes puguen gaudir d'espais verds, espais d'oci i una zona per a poder estar les famílies a l'aire lliure". Mayor també ha destacat que era una reivindicació veïnal i el consistori es va reunir amb ells per a desenvolupar aquesta reforma desitjada, ha indicat el consistori en un comunicat.

Una intervenció que, a més, té certa simbologia per fer-ho en la plaça Enric Valor. "Hem vist com en algunes poblacions volen que Enric Valor passe a l'ostracisme. Ací, tot el contrari. Anem a donar-li més valor dotant-la d'una escultura en homenatge a l'escriptor i reconegut filòleg valencià, la persona que ens va donar el diccionari i molts recursos del nostre vocabulari valencià", defèn Major.

D'altra banda, el regidor d'Urbanisme, Bernat Escolá, preveu que la intervenció estiga acabada abans de l'estiu. "Són més de 300.000 euros invertits per a adequar, asfaltar i senyalitzar la zona d'aparcaments i fer de la zona per als vianants, també, una zona lúdica i arbolada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento