Es tracta d'una proposta per a avançar en el pla de desescalada en la taula de treball amb Sanitat, davant la situació epidemiològica estable a la Comunitat i el gran esforç realitzat per les empreses i negocis i treballadors del sector, "assumint unes restriccions molt dures", anuncia en un comunicat.
Una de les seues peticions és un pla d'etapes específic per a les activitats de salons de banquets i esdeveniments, que actualment pateixen "importants restriccions quant al nombre de comensals per esdeveniment (15 i 20 persones, segons siga en interiors o terrasses) que fa impossible en la pràctica la seua activitat".
Per a la patronal, la planificació d'aquest subsector és clau perquè puguen realitzar una obertura organitzada i planificar els seus esdeveniments per als pròxims mesos en condicions òptimes.
També vol que Sanitat concrete aspectes com la realització d'actuacions musicals professionals i dels dj's en els establiments d'oci o la planificació de l'ús progressiu de les barres o dels bufés lliures o 'self-service' amb aplicació dels protocols sanitaris.
Davant la inminencia de la fi de l'estat d'alarma, previst per al 9 de maig, veu necessari que es planifiquen les condicions d'obertura en col·laboració amb els sectors empresarials, "especialment les activitats d'oci amb els corresponents protocols i mesures tecnològiques necessàries per a poder reprendre l'activitat després de més d'un any tancats".
Aquesta organització aglutina a les patronals Federació Empresarial d'Hoteleria de València (Hoteleria València), Associació Provincial d'Empresaris d'Hoteleria i Turisme de Castelló (ASHOTUR) i Federació Empresarial d'Hoteleria de la Província d'Alacant (FEHPA).
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios