Comunitat Valenciana

Consum ofereix 4.000 llocs de treball per a contractacions de reforç a l'estiu

Consum està oferint 4.000 llocs de treball per a les contractacions de reforç en els mesos d'estiu i substitució de vacances del personal dels seus més de 460 supermercats propis. Els llocs que s'ofereixen són, en la seua majoria, per a cobrir les tasques del personal operatiu de les seues tendes, segons ha informat la cooperativa valenciana en un comunicat.
Archivo - Arxiu - Empleat d'un supermercat Consum
Archivo - Arxiu - Empleat d'un supermercat Consum
CONSUM
Archivo - Arxiu - Empleat d'un supermercat Consum

D'eixos 4.000 llocs de treball, aproximadament la meitat procedirà de les plantilles de reforç per la covid-19 i les ampliacions dels contractes que es van realitzar amb motiu de la Setmana Santa. L'oferta és per a jornades completes i parcials, amb una durada de contracte entre tres i sis mesos i amb una retribució d'accés de 1.200 euros bruts al mes, que pot arribar fins als 1.700 euros, en funció del lloc de treball.

Els requisits són titulació en ESO, una clara orientació al client, ganes d'aprendre, actitud per al treball en equip i residència propera on s'ofereix el lloc. No és necessari experiència prèvia, ja que es facilitarà formació per part de Consum.

La temporada estival anirà des d'abril fins a finals de setembre, encara que podrà tindre continuïtat posteriorment en funció de l'acompliment professional de cada persona. En aquest moment, la cooperativa es troba en ple procés de selecció de personal. Per a accedir a les ofertes, els candidats han de registrar-se en

Mostrar comentarios

Códigos Descuento