Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Tornen a créixer els contagis, que s'estenen per 40 municipis més que fa una setmana

La tendència descendent de l'expansió del coronavirus a la Comunitat Valenciana pareix haver-se frenat, en augmentar el nombre de contagis, i el nombre de municipis en els quals es detecten. Així, si en les últimes actualitzacions de les dades que publica la Generalitat hi havia entorn de 120 localitats afectades, aquest divendres són 161 les poblacions que sumen positius.

El nombre de casos repunta en les grans ciutats, particularment a València, que suma més del doble de casos entre el dimarts i el dijous que durant el cap de setmana (261 enfront de 98). També creixen els contagis a Alacant, fins als 61 positius.

Les ciutats que sumen més de 10 casos també augmenten. A més de València i Alacant, Elx suma 29; Torrent i Vinaròs, 26; Castelló de la Plana, 25; Alfafar, 24; Benidorm i la Vall d'Uixó, 18; Torrevella, 17; Manises i Sant Vicent del Raspeig, 15; Carlet, 14; Benaguasil i Borriana, 13; la Nucia i Paterna, 12; Alaquàs i Benicarló, 11, i el Campello, Oriola i Sagunt, 10.

Hi ha nou positius a Requena i Sant Joan d'Alacant; huit a Almoradí, Benetússer, Benicàssim, Betxí, Calp, Dénia, l'Alfàs del Pi, la Vila Joiosa i Llíria; set a Albal, Alzira, Benissa, Novelda, Sogorb i Villena i sis a Alboraia, Gandia, la Pobla de Vallbona, Paiporta, Puçol, Sedaví i Xàbia.

Alcàsser, Banyeres de Mariola, Burjassot, Crevillent, Elda, Meliana, Mislata, Museros, Nàquera, el Pilar de la Foradada, Vila-real i Xàtiva han detectat cinc positius, mentre que Albaida, Alfara del Patriarca, Almassora, Cocentaina, Eslida, l'Eliana, Montcada, Nules, Onda, Orpesa, Petrer, Rafelbunyol i Santa Pola, sumen quatre.

Hi ha tres casos més a Almàssera, Altea, Aiora, Bétera, Catarroja, Cullera, Godella, Ibi, l'Alcúdia de Crespins, la Pobla de Farnals, les Alqueries, Montroi, Pego, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Rojals, Sant Miquel de les Salines, Sueca i Villar del Arzobispo.

Dos contagis han sumat Alcoleja, Benifaió, Benissanó, Callosa d'en Sarrià, Canals, Catral, Xest, Xiva, Coix, Foios, Guardamar del Segura, Massalfassar, Massamagrell, Massanassa, Muro d'Alcoi, Oliva, Pedreguer, Riba-roja de Túria, Rocafort, Rotglà i Corberà i Teulada.

Albalat dels Sorells, Alberic, Albuixec, Alcalà de Xivert, Aldaia, Fondeguilla, Algorfa, Almoines, Asp, Beniarbeig, Benigànim, Beniparrell, Callosa de Segura, Canet d'en Berenguer, Castelló, Xelva, Dolores, el Poble Nou de Benitatxell, el Puig de Santa Maria, el Verger, Formentera del Segura, Gata de Gorgos, l'Alcora, l'Alcúdia, l'Atzúbia, l'Olleria, la Llosa de Ranes, Moncofa, Montfort, Montserrat, Mutxamel, Olocau, Ontinyent, Orba, Parcent, Pedralba, Redovà, Rossell, Sant Antoni de Benaixeve, Saix, Serra, Sollana, Traiguera, Torís, Utiel, Vallada, Vilafamés, Vinalesa i Gàtova tenen un positiu nou.

42 MORTS EN 29 LOCALITATS

Pel que fa a les defuncions, s'han registrat i assignat al seu corresponent municipi un total de 42. Benidorm és la ciutat més afectada, amb cinc; seguida de València (quatre); Alacant i Elx (tres) i Caudiel i Oliva (dos).

Aielo de Malferit, Albaida, Aldaia, Benaguassil, Benassal, Benejússer, Benissa, Borriana, Callosa de Segura, la Nucia, la Vall d'Uixó, la Vila Joiosa, Llíria, Mutxamel, Petrer, Quart de les Valls, Redovà, Sant Miquel de les Salines, Torrevella, Villena i Xàtiva lamenten un decés. És el primer a Quart de les Valls.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento