Comunitat Valenciana

À Punt prepara un gran xou per al retorn aquest diumenge de 'L'Alqueria blanca'

  • La programació inclou un 'Atrapa'm si pots', un debat i un espai especial amb Máximo Huerta i Maria Fuster.
  • L'emissió del primer capítol de la nova temporada, anomenat "Redéu, Miquel", començarà a les 21.15 h.
Rodatge de l'Alqueria Blanca
Rodatge de l'Alqueria Blanca
À PUNT
Rodatge de l'Alqueria Blanca

À Punt ha preparat un gran xou per a diumenge que ve amb motiu de l'estrena del primer capítol del retorn de la sèrie 'L'Alqueria Blanca' a la radiotelevisió i web públiques valencianes. La cadena ha preparat una programació especial per a donar la benvinguda a la desé segona temporada de la sèrie.

A partir de les 15.00 hores, començarà una vesprada dedicada a l'estrena "més esperada pels valencians i les valencianes", amb un 'Atrapa'm si pots' especial 'L'Alqueria Blanca', segons ha informat en un comunicat.

En aquesta ocasió, els concursants que acompanyaran a Eugeni Alemany seran Carme Juan (Blanca), María Maroto (Raquel) i Paco Sarro (Ferri). A més, tres fans de la sèrie participaran en aquest especial d''Atrapa'm si pots' als seus actors preferits.

La vesprada continuarà, a partir de les 16.20 hores, amb el resum de les últimes temporades de 'L'Alqueria Blanca' per a reviure les històries dels Falcó i els Pedreguer en un poblet de l'interior de l'Alcoià a la fi dels anys seixanta.

L'especial 'Torna l'Alqueria Blanca', que inclou l'emissió del primer capítol "Redéu, Miquel", començarà a les 21.15 hores. Aquest primer capítol ret homenatge a Don Miquel, l'"inoblidable" alcalde de L'Alqueria, protagonitzat per Joan Molina, qui va morir en 2014.

Abans de l'emissió del capítol, els principals protagonistes de la sèrie oferiran als espectadors anècdotes del rodatge i algunes sorpreses, en un programa especial en directe presentat per Máximo Huerta i Maria Fuster, amb la participació dels incondicionals de la sèrie.

Prop de 50 famílies de la Comunitat Valenciana podran assistir en directe al programa especial gràcies a un gran desplegament tècnic i a través d'un programa híbrid que connectarà els convidats de plató amb els fans que estaran presents de manera telemàtica i als quals es podrà veure en el gran video mosaic instal·lat.

Tant els fans com els protagonistes participaran en un debat després de l'emissió de l'esperat primer capítol de la nova temporada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento