Comunitat Valenciana

Lima defèn el pas "valent i necessari" d'Iglesias en presentar-se a Madrid

La coordinadora de Podem, Pilar Lima, ha defès el "pas valent i necessari" de Pablo Iglesias en deixar la vicepresidència segona del Govern d'Espanya per a presentar-se a la presidència de la Comunitat de Madrid.
La portaveu d'Unides Podem, Pilar Lima
La portaveu d'Unides Podem, Pilar Lima
Rober Solsona - Europa Press
La portaveu d'Unides Podem, Pilar Lima

Així ho ha manifestat Lima en una sèrie de tuits, en la qual ha apuntat que "és molt el que es juga Madrid i el que es juga Espanya, l'accés al poder de la ultradreta, de la dreta criminal". A més, ha arreplegat una frase d'Iglesias en l'anunci de la seua candidatura: "Un militant ha d'estar allà on és més útil a cada moment".

Per a Lima, "des que va nàixer Podem, la dicotomia en el nostre país és sempre la mateixa, canvi o involució". "Unides Podem som el canvi, les dretes són la involució, hem sabut llegir el moment històric i Pablo Iglesias deixa el Govern per a afrontar-ho", ha manifestat.

Així, ha agraït a Iglesias el gest, ja que considera que "demostra una vegada més valentia, coratge i sacrifici per aquest país", i ha enviat força a Yolanda Díaz i Ione Belarra, a qui Iglesias ha proposat com a vicepresidenta segona i nova ministra d'Assumptes Socials, respectivament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento