Comunitat Valenciana

Bonig creu que "hauria d'haver-hi classe" els festius escolars

  • "Alguna vegada poden avançar-se?", s'ha preguntat sobre el Consell la presidenta del PPCV.
La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig
La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig
Rober Solsona - Europa Press
La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha considerat que els dies no lectius escolars per festes com Falles o Magdalena "hauria d'haver-hi classe", però ha criticat el Consell i els ha preguntat si "alguna vegada poden avançar-se?" ja que "ja se sap quan cauen".

Així s'ha expressat Bonig aquest dijous en una roda de premsa en la qual ha criticat "el que ha passat amb la Magdalena a Castelló i amb les Falles" que ha sigut "tremend" després de la recomanació del Consell que es fera classe els dies no lectius.

Per a Bonig, "té sentit no fer classe quan hi ha Falles, però no si no hi ha". Així, "en un moment tan complicat" en el qual, malgrat la "tasca fantàstica" de professors, pares i alumnes, hi ha hagut un "minvament" per les classes no presencials, hauria de fer-se classe eixos dies. "A la comunitat educativa se li pot compensar", ha considerat.

De fet, ha apuntat el "problema de conciliació laboral important" que generen aquests dies. A més, tampoc s'ha mostrat partidària "que es concedisca l'horari de festes a l'administració", ja que "hi ha molta paralització".

Segons Bonig, "tothom ho entén", i creu que és "necessari que tothom estiga treballant per a resoldre problemes i necessitats".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento